OM OSS

Morgen Linderos Måleri AB

Vi har funnits sedan 2004 och har 9 anställda. Vi utför måleritjänster till byggserviceföretag, fastighetsbolag, offentliga beställare och privatpersoner.

Morgen Linderos Måleri har en lång och en bred erfarenhet av måleriyrket. Måleri består inte bara av att pensla på färg och måla köksluckor för oss. Man måste ha en bra struktur och metod kring arbetet. Dessutom måste du ha en bra grund att arbeta med som målerifirma och tapetsör. Om du inte har det är risken att all tid och energi är rent slöseri för att färgen kommer lossna eller spricka efter bara något år.

Vi accepterar så väl små som stora uppdrag inom målning. Bland de tjänster vi erbjuder finns målning, renovering och tapetsering. Vi vänder oss till företag så väl som privatpersoner. Det kan gälla stora projekt som är över flera år med ett målarteam så väl som mindre projekt där en av våra målare utför målningen under en dag.

Hos oss jobbar det flera duktiga målare, alla med en lång erfarenhet och en kärlek till måleri. De levererar alltid toppresultat och är exakt vad vi på Morgen Linderos Måleri representerar. 

Vi använder endast färg från Alcro från vår samarbetspartner Färghuset i Helsingborg

måleri
måleri
måleri
måleri
måleri